Despre companie

BLACH STEEL PROFESIONAL SRL are ca domeniu de activitate producerea de învelitori de oțel pentru acoperișuri, fațade și soluții de sistem pentru construcții industriale. Firma BLACH STEEL are o politică de orientare către client și o atitudine profesională în ceea ce privește realizarea comenzilor. Distribuitorii și firmele de construcții cu care colaborăm sunt în contact direct cu reprezentanții noștri comerciali, fiind dotați cu materiale publicitare și de expoziție.

Politica asumată de către noi presupune unele standarde ridicate de producție pentru deservirea clientului astfel, marca BLACH STEEL va deveni echivalentul noțiunilor de calitate și durabilitate. Firma noastră are un sistem funcțional de distribuție, aceasta însemnând că produsele sunt rapid furnizate în orice loc de pe teritoriul României sau peste hotare. Fiecare distribuitor se află în grija permanentă a reprezentanților comerciali din teritoriul aferent și a reprezentantului de vânzări al societății. Procesul de realizare a comenzilor este sistematizat printr-un nivel ridicat de control în fiecare etapă a execuției. Produsele fabricate sunt marcate, ambalate profesional, depozitate și pregătite pentru transport.

Profesionalismul înseamnă o deservire competentă și un standard înalt de acționare. Aceasta este politica principală de abordare a companiei noastre în relația cu clienții și alți parteneri. Ne bazăm pe experiență și observarea atentă a mediului de piață. Nu ne temem de responsabilitatea exprimată prin garanții oferite pentru mulți ani. Calitatea constituie o grijă permanentă, prin asigurarea celor mai înalți parametri în conformitate cu normele în vigoare.

Optimizarea utilizării materialelor, datorată înaltei calități a proceselor de producție, determină minimalizarea deșeurilor, aducând beneficii mediului înconjurător. Pe baza colaborării cu furnizorii noștri, clienții vor avea garantate menținerea continuității realizării comenzilor și siguranța calității produsului.

Politica asumată care presupune standarde ridicate de producție în deservirea clientului, va face ca marca produselor "Blach Steel" să devină în viitor sinonim cu noțiunea de calitate și durabilitate.